ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

Προσφέρετε στα άκρα σας την φροντίδα που τους αξίζει!

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Μία από τις αγαπημένες υπηρεσίες ομορφιάς εδώ και αρκετά χρόνια για τις γυναίκες είναι η περιποίηση των άκρων.
Το μανικιούρ είναι μια θεραπεία ομορφιάς όχι μόνο για τα νύχια, αλλά για ολόκληρο το χέρι.Τα περιποιημένα άκρα δίνουν την αίσθηση της νεότητας, ομορφιάς, φρεσκάδας.Φροντίζοντας τακτικά τα άκρα σας ενισχύεται η υγεία της επιδερμίδας των χεριών , τα επωνύχια διατηρούνται ενυδατωμένα, εμποδίζεται το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο των νυχιών και  τέλος αντιμετωπίζεται η ονυχοφαγία.Μπορείτε να διαλέξετε τι σας ταιριάζει ανάμεσα σε μία ποικιλία υπηρεσιών: στο απλό βερνίκι, στην ημιμόνιμη βαφή, και στα τεχνητά νύχια.Τα εργαλεία, που χρησιμοποιούνται, αποστειρώνονται σε ξηρό κλίβανο μετά από κάθε χρήση.

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Πεντικιούρ είναι μια θεραπεία ομορφιάς όχι μόνο για τα νύχια των ποδιών, αλλά για ολόκληρο το πόδι.
Η λέξη είναι γαλλικής προέλευσης και συγκεκριμένα προέρχεται από το pedicure που σημαίνει περιποίηση ποδιών.
Στην ουσία πρόκειται για μια διαδικασία ολικής περιποίησης των ποδιών, όπου κόβονται και λιμάρονται τα νύχια, αφαιρούνται πετσάκια και παρανυχίδες, αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα από τις φτέρνες καθώς και κάλοι ή σκληρύνσεις από διάφορα σημεία του ποδιού.
Η περιποίηση ξεκινάει συνήθως με ποδόλουτρο. Στην συνέχεια με ειδικό εργαλείο ή με ράσπα τρίβεται το πέλμα, με ιδιαίτερη έμφαση στις φτέρνες.
Αν υπάρχουν πιο εξειδικευμένες ανάγκες, όπως αφαίρεση κάλων ή σκληρύνσεων, αυτές πραγματοποιούνται σε αυτήν την φάση.
Το πεντικιούρ προαιρετικά περιλαμβάνει και βάψιμο των νυχιών, ενώ τέλος εφαρμόζονται ειδικά έλαια ή κρέμες για την προστασία των νυχιών και των ποδιών, με την εφαρμογή μάλαξης σε ολο το πέλμα.

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ

(gel –ακρυλικό- ακρυτζελ)

Τα τεχνητά νύχια είναι η καλύτερη και πιο γρήγορη λύση για να έχετε μακριά νύχια. Προσθέτουν σίγουρα στυλ στην εμφάνισή σας. Μπορείτε να επιλέξετε από ατέλειωτα σχήματα, σχέδια και ζωντανά χρώματα. Ορισμένες γυναίκες τα προτιμούν σε ειδικές περιπτώσεις, ενώ άλλες τα φτιάχνουν τακτικά.
Τα τεχνητά νύχια είναι πολύ δημοφιλή επειδή διαρκούν πολύ καιρό, είναι δύσκολο να σπάσουν και σχεδόν κάθε χρώμα φαίνεται όμορφο. Από την άλλη πλευρά, μπορούν να βλάψουν τα φυσικά νύχια, εαν η τεχνήτρια δεν είναι αρκετά έμπειρη και επαγγελματίας.
Η συντήρηση είναι το κλειδί για να διατηρείτε τα τεχνητά νύχια σας ανέπαφα.
Τα τεχνητά νύχια:
-Θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την κακή συνήθεια του μασήματος νυχιών
-Είναι δύσκολο να σπάσουν
-Αν ένα από αυτά σπάσει μπορεί να σταθεροποιηθεί εύκολα
-Υπάρχουν διάφορες επιλογές σε μέγεθος, σχήμα και χρώμα για να διαλέξετε