ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει, από σχηματισμό φρυδιών έως νυφικό μακιγιάζ.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ αποτελεί βασικό στάδιο στην τελειοποίηση της λαμπερής εικόνας της νύφης. Είναι ιδιαίτερο μακιγιάζ λόγω των απαιτήσεων της ημέρας. Θα πρέπει να είναι σταθερό και αναλλοίωτο και να αποτυπώνεται τέλεια στο φακό. Το νυφικό μακιγιάζ προσαρμόζεται στο χρωματικό τύπο και χαρακτήρα της κάθε νύφης, ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται λαμπερή, ξεκούραστη και φρέσκια.
Επιλέξτε το νυφικο πακετο που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Επιλέγουμε τα κατάλληλα χρώματα σύμφωνα με το χρωματικό σας τύπο, τονίζοντας τα δυνατά σας χαρακτηριστικά και υποβαθμίζοντας τις ατέλειες. Στρογγυλά πρόσωπα, πρόσωπα με γωνίες, αραιά ή πυκνόφθαλμα μάτια, φαρδιά μύτη, πεσμένα ή μικρά βλέφαρα ατονούν, αποκαλύπτοντας τα ισχυρά χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ

Το σχήμα των φρυδιών είναι πολύ σημαντικό για την αρμονία του προσώπου. Το σχήμα, το πάχος και το μήκος τους διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου, την ηλικία, το προσωπικό στυλ και τις τάσεις της μόδας.
Τα καλοσχηματισμένα φρύδια αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά όλου του προσώπου και διορθώνουν τυχόν ατέλειες. Σας συμβουλεύουμε για το ιδανικό σχήμα φρυδιών που ταιριάζει στο πρόσωπό σας, δίνοντάς σας ένα ακαταμάχητο βλέμμα.