ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Ο καθρέφτης της ψυχής,
θα πρέπει να αντανακλά πάντα την λάμψη και την ομορφιά σας!

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

Με αυτή την μέθοδο αφαιρούνται οι τρίχες του σώματος από τη ρίζα. Οι τρίχες χρειάζονται κάποιες εβδομάδες για να μεγαλώσουν ξανά και όταν μεγαλώνουν, είναι συνήθως πιο απαλές και λεπτές από πριν. Το καλύτερο είναι ότι με την αποτρίχωση από τη ρίζα, απολαμβάνετε απαλό δέρμα για πολύ καιρό - έως και 4 εβδομάδες.  Αποτρίχωση με κερί μπορείτε να κάνετε σε  όλα τα σημεία του σώματος, πόδια, μασχάλες, χέρια, περιοχή μπικίνι και πρόσωπο.Επειδή με την αποτρίχωση η τρίχα αφαιρείται από τη ρίζα, όταν αναπτυχθεί ξανά, τείνει να έχει λεπτό άκρο με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο λεπτή. Επιπλέον, η τακτική αποτρίχωση μπορεί να μειώσει τον αριθμό των τριχών που αναπτύσσονται εσωτερικά στο δέρμα.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα ή αλλιώς ηλεκτρόλυση είναι μια από τις πιο κλασικές και αξιόπιστες μεθόδους αποτρίχωσης που ενδείκνυται κυρίως για εντοπισμένη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σε ορισμένες περιπτώσεις και στο σώμα. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι  ιδανική για την αντιμετώπιση λευκών ή ξανθών τριχών όπου δεν μπορεί να εφαρμοσθεί με επιτυχία το Laser αποτρίχωσης λόγω απουσίας της μελανίνης.
Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή και απλή μέθοδο η οποία όμως απαιτεί εμπειρία. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση μιας πολύ λεπτής χρυσής και αποστειρωμένης βελόνας μιας χρήσης, με την οποία εισερχόμαστε στο κατώτερο σημείο του τριχικού θυλάκου διοχετεύοντας την απαραίτητη ενέργεια, με στόχο την καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας.