ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Οι ανάγκες του σώματος σας στα χέρια των ειδικών!

ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Θαλασσωθεραπεία αποτελεί μια ιδανική θεραπεία για αδυνάτισμα και βελτίωση της κυτταρίτιδας. Τα φύκια της θαλασσοθεραπείας, που περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά της θάλασσας σε μεγάλες συγκεντρώσεις, ενυδατώνου, θρέφουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η κυτταρίτιδα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναικείας αυτοπεποίθησης κι όχι άδικα. Πρόκειται για ανομοιόμορφη κατανομή νερού και λίπους στον συνδετικό ιστό. Οφείλεται στην διαταραγμένη αιματική και λεμφική κυκλοφορία. Επηρεάζαται από ορμονικούς παράγοντες, τον τρόπο ζωής και τις κακές διατροφικές συνήθειες. Κυτταρίτιδα εμφανίζεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματικού βάρους, αν και η αύξησή του την επιδεινώνει σε μεγάλο βαθμό. Η αντιμετώπισή της απαιτεί συνεχή προσπάθεια, υπομονή κι επιμονή και αλλαγή του τρόπου ζωής.
Στο Beauty In Life αντιμετωπίζουμε την κυτταρίτιδα με βαθιά μάλαξη στον ιστό και με προϊοντικές φροντίδες σε συνδυασμό με τα οφέλη της θερμοθεραπείας. Η βαθιά μάλαξη χαλαρώνει το συνδετικό ιστό ώστε να κινείται και να μην προσκολλάται στις υποκείμενες δομές. Αυξάνει την αιμάτωση του δέρματος θρέφοντάς το και βελτιώνοντας την όψη του. Βασικό στάδιο της αντιμετώπισης οποιασδήποτε μορφής  της κυτταρίτιδας είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού, η οποία επιτυγχάνεται με την αύξηση της θερμοκρασίας τοπικά. Επιπλέον, αυξάνεται η διεισδυτικότητα των ειδικών αντικυτταριτιδικών προϊόντων που ολοκληρώνουν τη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Σοκολατοθεραπεία βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας και αποτελεί απαραίτητη πηγή ομορφιάς κι ευεξίας. Η σοκολάτα απλώνεται στο δέρμα, χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση και μοναδική απαλότητα. Παράλληλα η αίσθησή της βοηθάει στην απελευθέρωση σεροτονίνης και ενδορφινών, διεγείροντας τις αισθήσεις μας, απελευ θερώνοντας την ένταση που νιώθουμε.